Adinish.com la BABY BOOM SHOW - 5 - 8 martie 2020

Dragi prieteni, in perioada 5 – 8 martie vom participa in calitate de expozant la editia de primavara a celui mai mare targ din Romania de produse de puericultura, Baby Boom Show! 

Va invitam de aceasta data in "casa mai mare", sa descoperiti noul nostru stand, in care gazduim pe o suprafara de 85 mp, cele mai actuale si populare branduri de produse pentru intreaga familie.

ENTERTAINMENT

Stand-ul Adinish este powered by Mood Media -  leader-ul mondial al solutiilor In-Store. Impreuna cu specialistii Mood Media Romania, am creat un parfum personalizat ambiental care surprinde esenta brand-ului nostru Adinish. Standul nostru va fi dotat cu sistemul olfactiv de la Mood Media Romania, astfel incat sa iti putem oferi cea mai rafinata experienta senzoriala la shopping!  

Dragi tatici, in timp ce noi vom discuta cu partenerele voastre despre refacerea postpartum, voua v-am creat un spatiu special amenajat dotat cu jocuri cu console pe TV 😉Multumim pentru sustinere, Mood Media Romania! 

O ora cu Moasa VANIA LIMBAN -  Moasa ta de suflet

Vania Limban este prima moasa independenta din Romania, cu experienta internationala, consultant Sanatate Intima Perineala si Consultant alaptare, fondatoarea Active Family Center. Vania are 25 de ani de experienta ca moasa, a fost alaturi de sute de femei insarcinate, pe care le-a ajutat in timpul travaliului, le-a asistat la nastere, aducand pe lume sute de bebelusi si le-a oferita asistenta pentru alaptare.

Vania a urmat stagii de pregatire la Universitatea de Vest a Angliei, la Spitalul General din Edinburgh, Scotia, si la Georgetown University, in America.

La stand-ul Adinish aveti prilejul de a o intalni personal pe moasa Vania Limban in zilele 6 si 7 martie, abordand subiectele de mai jos:

 6 martie, de la ora 17:00 - Sanii frumosi

  • pregatirea sanilor pentru alaptare in sarcina
  •  importanta folosirii sutienelor in sarcina si in perioada de alaptare

  7 martie, de la ora 14:00 - Burtica tonica

   • Ce se intampla cu muschii drepti abdominali in sarcina. 
   • Sindromul de simfiza
   • Beneficiile folosirii centurilor prenatale in sarcina
   • Lauzia si centurile postnatala dupa nastere naturala sau operatia de cezariana

    IN PREMIERA IN ROMANIA - JOOLZ & SWANDOO 

    Adinish - unic importator

    Renumitul brand international JOOLZ, proiecteaza carucioare sigure, ergonomice si elegante, usor de pliat si de manevrat. Tot ceea ce creaza este de inalta calitate, cu o modularitate eleganta pentru 1 sau 2 copii. Designerii realizeaza totul, chiar pana la cele mai mici detalii. Modelele ofera un confort care se potriveste perfect nevoilor copilului tau, folosind materiale rezistente, organice si durabile. Garantia Joolz este pe viata, la fel ca produsele, iar pentru fiecare carucior pe care il vand planteaza un copac in Padurea Nasterii Joolz.  

    SWANDOO, un brand global inovativ dedicat sigurantei copiilor si alegerilor lifestyle ale familiilor.

    Swandoo a pornit la drum cu gandul de a deveni un prieten de incredere si plin de grija pentru familiile moderne, contribuind la bunastarea parintilor si a copiilor.

    Primul produs al brandului Swandoo este scaunul auto premium numit Albert. Numit dupa Albert Einstein, scaunul combina designul premiat cu specificatii inovative pentru a face viata familiilor mai usoara: o pernuta speciala pentru nou nascut pentru a permite o pozitie adecvata, capotina integrata ce are o protectie UV inalta, ghidaje pentru centuri fosforescente la acestea adaugandu-se un design extraordinar ce indeplineste cerintele familiilor moderne.

    Cu nu numai 1, ci 2 premii la testele europene, Swandoo Albert este cu siguranta pe drumul spre un bun renume in lumea sigurantei auto.

    Sarbatorim aceaste lansari cu o oferta ultra-speciala valabila numai in cadrul expozitiei. 

    Te asteptam cu mare drag la o demonstratie!

    SAPTAMANA MARTISORULUI 

    Expozitia are loc in saptamana martisorului, asadar pentru orice achizitie la standul Adinish vei primi un cadou. 😊 

    8 MARTIE 

    Duminica, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii v-am pregatit un dar Adinish si ne onoreaza sa vi-l putem inmana personal, asa ca nu uitati sa treceti pe la noi, doamnelor 😊 

    Va asteptam cu mare drag in vizita la stand-ul nostru!

    HALA B1, STAND 10, LA ROMEXPO BUCURESTI