Un nou brand de jucarii pentru micii curiosi

Label Label este un brand care a luat nastere in Belgia in 2005 si s-a reinventat complet in 2019. Ideea produselor initiale a apartinut unei bunici care a inceput sa creeze haine pentru nepoata ei. Curand acestea au devenit atat de iubite, incat clientii abia asteptau sa le gaseasca si sa le cumpere. Brandurile concurente au preluat rapid ideea, asa ca nu au mai fost ceva unic si era momentul pentru ceva complet nou. Dupa hainele originale, jucariile din plus si alte produse originale, Label Label s-a reinventat!

Rezultatul este un stil complet nou, potrivit pentru nevoile si dorintele copiilor si parintilor care isi doresc produse colorate, rezistente si prietenoase cu mediul. Pentru inceput, din colectie fac parte jucarii din lemn certificate FSC, insa sunt in lucru o multime de proiecte pentru a dezvolta si alte produse, pe care copiii le vor indragi cu siguranta!

Ce este certificarea FSC

FSC (Forest Stewardship Council) a aparut in urma cu 25 de ani, ca reactie a unui grup de activisti in domeniul mediului si oameni de afaceri, la taierile masive de paduri, care produc dezechilibre in mediu. Misiunea FSC este de a promova politici de gestionare sustenabila a padurilor, care sa aduca beneficii consumatorilor si comunitatilor si sa fie deopotriva prietenoase cu mediul inconjurator si cu resursele naturale.

Valoarea reala a padurilor este recunoscuta si incorporata in politicile de mediu din toata lumea. FSC este organizatia care defineste aceste politici si ajuta la imbunatatirea managementului forestier si a transformarii pietei lemnului. Respectul pentru fondul forestier global se afla in centrul activitatii FSC, care promoveaza activ folosirea sustenabila a padurilor, conservarea, restaurarea si respectul pntru toate resursele naturale.

FSC ofera organizatiilor si consumatorilor din intreaga lume confirmarea ca produsele din lemn pe care le cumpara sau le vand provin din surse gestionate responsabil. Peste 50.000 de companii au aderat oficial la aceste politici, iar in prezent beneficiaza de certificari si materiale din lemn care provin exclusiv din surse verificate si aprobate. 

Jucarii din lemn inteligente

Procesul de design al jucariilor Label Label este unul complex, care ia in considerare toate aspectele inainte de a intra in productie.

Fiecare detaliu este atent analizat, de la alegerea materiei-prime pana la ambalarea produselor si satisfactia clientilor. Din echipa Label Label fac parte oameni de varste diferite, care au interese si pareri din cele mai diverse. Colaborarea este cuvantul-cheie, iar fiecare aspect este discutat si dezbatut cu atentie pentru ca totul sa iasa perfect.

Seturile de jucarii din lemn au forme, culori si simboluri diferite si sunt usor de manevrat de catre cei mici. Cuburile sunt ambalate in cutii usor de transportat, iar instructiunile care insotesc fiecare produs pot fi descifrate cu usurinta de copii.

Pe langa modurile diferite de asamblare si scopul principal, care este distractia, jucariile din lemn ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte abilitatiile motorii, imaginatia si creativitatea. Cuburile si formele pot fi asamblate in moduri diferite, asa ca si perspectiva spatiala va fi stimulata.

Toate jucariile Label Label pe care le gasesti pe adinish.com sunt realizate din lemn certificat FSC, vopselurile folosite sunt non-toxice si sunt pe baza de apa. Produsele sunt testate si certificate in conformitate cu normele CE privind siguransa jucariilor. 

Cuburi de constructie din lemn pentru copii, in forma de casa, Label Label, baieti, bleu I ADINISH.COM

Care sunt preferatele tale?

Pentru copiii cu varsta de peste 1 an, poti alege cuburi de constructie din lemn, de diferite forme, culori si nivele, cu care cel mic poate construi exact asa cum isi doreste. Setul contine 4 randuri de blocuri din lemn cu design tipic Label Label. Culorile sunt pastelate si placute, iar simbolurile sunt vesele. Copilul va avea ocazia sa isi antreneze abilitatiile motorii intr-un mod jucaus, isi va antrena imaginatia si creativitatea.

Cuburile de constructie unisex, din lemn, sunt usor de manevrat, de depozitat si de transportat. Setul contine 50 de blocuri din lemn cu forme, culori si simboluri diferite, care pot fi combinate si asamblate in diferite moduri. Rezultatul este mereu diferit, asa ca cel mic va invata intr-un mod distractiv formele geometrice si isi va pune la lucru imaginatia!

Pe locuri, fiti gata… START! Circuitul pentru masini Label Label este perfect pentru curse intre prieteni si distractie fara limite! Circuitul si cele 4 masinute ajuta la exersarea abilitatilor motrice, coordonarea ochi-mana si gandirea logica. Culorile sunt vesele, placute, iar modul in care este conceput circuitul garanteaza ore intregi de distractie intre prieteni!

Setul de ceai din lemn e perfect pentru o petrecere cu prietenii si cu papusile! Setul contine o cana pentru ceai, 2 canute, 2 lingurite, 2 pungute de ceai, un bol pentru zahar si unul pentru lapte. Totul este servit pe o tava cu un design elegant. Setul incurajeaza imaginatia copilului si ii dezvolta abilitatile sociale prin intractiunea cu un partener de joaca. Pe langa stimularea creativitatii, se antreneaza si coordonarea ochi-mana.

Poti alege o jucarie din lemn stivuibila, care este o provocare distractiva! Cercurile trebuie sa fie stivuite de la cel mai mare la cel mai mic, iar baza se misca in spate si in fata. Toate piesele sunt create pentru a fi cat mai usor manevrate de catre copii. Cercurile pot fi sortate de asemenea in functie de culori, asa ca cel mic poate alege exact modul in care doreste sa se joace. In plus, designul piramidei si culorile pastelate fac din aceasta jucarie un obiect de decor interesant pentru camera copilului.

Jucarie din lemn pentru copii, Label Label, Tren din cuburi stivuibile, baieti, bleu I ADINISH.COM

Orice ai alege, stii cu siguranta ca jucariile au fost create cu grija pentru mediu, sunt testate si certificate conform cu cele mai stricte norme in domeniu si pot fi folosite in siguranta de catre cei mici. Sunt distractive, educative si creative!